Sencillo
Rápido
Donde estés

Alcoi acull la cinquena edició de la Mostra de Teatre Escolar. Enguany amb més participants, perquè dos col·legis se sumen per primera vegada, el Tomás Llácer i Sant Vicent, així que passem de 350 participants a més de 450.

Les representacions tindran lloc el dimarts 28 i dimecres 29 en tres espais: l’IVAM CADA, el Teatre Principal i el Centre Cultural. De matí són sessions per als escolars dels centres, i es preveu que assistisquen més d’11.200 espectadors. I de vesprada les sessions estan obertes al públic en general. Ací teniu el fullet on podeu consultar els horaris concrets. 

Dijous 30 a les 18.30 h tindrà lloc la clausura i lliurament de diplomes, amb un espectacle de carrer, Los Mañas, de la companyia Lucas Escobedo, un teatre de màscares i llenguatge de pallasso recomanat per a tota la família.

Els centres que participen són l’IES Andreu Sempere, l’Arnauda, els Salesians Sant Vicent Ferrer, el Romeral, l’IES Pare Vitòria, l’Horta Major, les Esclaves i Miguel Hernández, a més dels dos nous, el Tomás Llácer i Sant Vicent. També participa l’Escola Municipal de Teatre.