Sencillo
Rápido
Donde estés

La tercera edició del cicle de música electrònica Corrents Alternes tindrà lloc a l’IVAM CADA ALCOI el proper més de març. Seran tres concerts amb artistes de primer nivell i amb entrada lliure!

Twin

Divendres 1 març, 19 h
TWIN
(Barcelona)

TWIN, l’artista valenciana resident a Barcelona, presentarà en 2024 «DUPLA», el seu primer LP. Aquest treball representa una continuació natural del seu EP debut («TWIN», 2021) però també suposa una revelació de la seua ànima musical, on s’endinsa en el territori del pop, però sense oblidar les textures i sonoritats més denses i fosques i fent un gest a la cultura club. Aquest àlbum és un cant a la dualitat, un reflex de la llum i la foscor que coexisteixen en TWIN. Tot un viatge emocional recolzat per beats i sintetitzadors.

TWIN barreja a voluntat les diferents dimensions de l’electrònica per a assentar les seues pròpies normes. Una producció molt cuidada, elegant i meticulosa, que TWIN ha treballat juntament amb Emili Bosch (b1n0) i Aaron Rux i que ens recorda a Fred Again, a Biig Piig o a James Blake. L’híbrid perfecte entre el ball, el pop i la introspecció.

Abraxas

Dissabte 16 març, 19 h
ABRAXAS
(Alcoi)

Abraxas és un potent projecte totalment independent i autogestionat a mig camí entre la música electrònica, la reflexió filosòfica i l’activisme polític-social. El seu principal objectiu és sacsejar cossos i ments difonent missatges d’autocrítica individual i social des del punt de vista de la dualitat, els extrems i les contradiccions, inherents a l’ésser humà i a la societat capitalista. Tot això acompanyat d’un ressonant i corrosiu directe audiovisual.

«Dancing as an act of rebellion» és el primer (doble) LP en Soil Records. Compta amb dues edicions especials limitades (una, Molotov, de tan sols 50 còpies). Una recopilació de les primeres gravacions del projecte més alguns temes inèdits i, a més, un segon disc d’altres artistes de l’escena electrònica darkwave: Geistform, We Are Not Brothers, Ober Dada, Melting Dogmas, SMforma, HBK1, José Rodríguez, SOJ i PanDemian.

Magia Bruta

Divendres 22 març, 19 h
MAGIA BRUTA
(Euskadi)

Magia Bruta és el nou viatge d’Isabel Fernández, compositora i productora amb una desena de discs editats a Espanya, EUA i Japó, escriptora de bandes sonores i fundadora dels grups Charades i Aries. Després d’unir-se a Aida Torres, bateria i cantant, membre de Lisäbo i Jupiter Jon, així com membre actiu del col·lectiu artístic bIDEhUTS; les dues juntes generen una emocionant ona expansiva d’harmonies i experimentació instrumental.

La visió d’Isabel com a compositora continua creixent i es reafirma amb extraordinària qualitat: pop místic, electrònica experimental, harmonies als grups de xiques dels anys 60, minimalisme expansiu i sampling tel·lúric, tot plegat aglutinat en precioses melodies. El primer àlbum de Magia Bruta, Un dia nuevo, és una celebració de l’alegria i la pena a les quals mira directament als ulls. Isa i Aida construeixen la seua pròpia manera d’estar i fer en un món i una indústria que perpetuen el simulacre, el conservadorisme i el consum voraç.