Sencillo
Rápido
Donde estés

VERDCEL presenta «Petricor»

Ivam Cada Alcoi | 07 Jun 2024 | 20:00
Programa Corrents Continus 2024 PDF

Concert especial amb motiu del llançament del nou disc Petricor*

Serà un espectacle extraordinari, amb una banda de sis músics, les col·laboracions especials de Noèlia Llorens, Titana, Mireia Vives, la dansa d’Anna Sagrera, les projeccions dels vídeos del projecte i una acurada escenografia. També es presentarà ReSàmara, la reedició del treball dedicat a la ciutat d’Alcoi. Ha complit 15 anys i es llança amb 5 noves cançons que VerdCel interpretarà en directe: entre d’altres, un poema musicat de Joan Valls (Crida), una peça que canta la Revolució del Petroli (El fum de les torxes) o una altra que homenatja les dones treballadores (Les teixidores de Montaverner).

L’aroma del rastre de la terra és allò que ens guia cap als orígens, a les arrels que conformen la nostra identitat, rica i complexa. Un espectacle polièdric i colpidor amb col·laboracions de luxe i la direcció escènica d’Iban Beltran. Un concert que presenta el disc de creacions d’autor arrelades amb sonoritats contemporànies: beure de les tradicions pròpies, estrats d’un territori fèrtil de cultures, per a fer cançons d’ARA. Músiques amb una síntesi evocadora i una força poètica elaborada. Aquest és tot un punt d’inflexió en la trajectòria de VerdCel.

*Petricor és l’olor que provoca la pluja en caure sobre la terra eixuta. Pedra i ikhôr, el líquid que flueix per les venes de les deïtats en la mitologia grega.

Alfons Olmo, veu i accions
Toni Medialdea, guitarres i veus.
Marcel Ferrer, teclats, vídeos i veus.
Angelo Manhenzane, percuteria, bateria, samplers.
Hèctor Tejedo, contrabaix i baix elèctric.
Igor Netzer, flautes.
Anna Sagrera, dansa.
Amb les col·laboracions de Mireia Vives i Titana (Noèlia Llorens).

 

Cicle financiat pels