Sencillo
Rápido
Donde estés

SomRiu: OLLER I GUERRA

Ca Na LLoba - Cerveses Lluna | 26 Jul 2024 | 20:30

olleriguerra.com

Oller i Guerra és un duet format per Víctor Oller, al piano, i Jaume Guerra, al contrabaix i la veu. És un projecte de composicions pròpies, farcides de melodies alegres i al mateix temps introspectives. Amb el jazz com a punt de partida, es deixa influir pel folk mediterrani i la cançó d’autor, entre d’altres, per presentar un repertori eclèctic. En el seu afany per dotar el disc d’altres colors i textures, el tàndem compta amb la companyia de Jordi Pallarés a la bateria.

Victor Oller

Víctor Oller, que després de 5 anys a La Haia, on va tenir l’oportunitat de tocar amb el saxofonista Ben van Gelder, ha tornat a Barcelona, la ciutat que l’ha vist treballar amb músics com ara Javier Crespo (Orquestra Plateria) i Jimmy Jenks (Buena Vista Social Club), entre d’altres.

Jaume Guerra

Jaume Guerra ha treballat ja amb grans del jazz de casa nostra com ara Javier Vercher, Ramon Cardo i les Dómisol Sisters, entre d’altres, i ha de liderat projectes com Jim War Brou i Blau Barba. El músic valencià, que es va donar a conéixer al públic majoritari amb bandes mítiques com ara Obrint Pas, Zoo i Orxata Sound System, uneix forces amb el pianista barcelonÍ Víctor Oller per donar eixida a les seues inquietuds més íntimes i vitalistes.

Jordi Pallarés

Jordi Pallarés, artista, bateria, compositor, improvisador, intèrpret i productor. S’ha centrat en les arts composades improvisades i l’estudi experimental de la bateria electroacústica. A més, és un bateria professional actiu en projectes musicals arreu d’Europa. Va estudiar a l’ESMuC i a la Universitat Internacional de JazzCampus de Suïssa. Jordi també és cofundador de l’Associació Free Impro Barcelona (FIB) i director artístic del segell musical Orx!unarchiveS