Sencillo
Rápido
Donde estés

Presentació “Projecte de Llei d’Igualtat Lingüística”

Centro Cultural Ovidi Montllor Alcoy | 12 Dic 2019 | 19:00

La proposta, que pretén que els partits polítics la incorporen i defensen com a mesura de consens i positiva per a continuar avançant en favor de la llengua, està basada en el llibre «Igualtat Lingüística. Capgirar el desús i la subordinació», de Francesc Esteve, tècnic lingüístic del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i membre de la Secció de Política Lingüística d’ACPV i Alfons Esteve, cap del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i membre de la Secció de Política Lingüística d’ACPV.

ACPV va fer pública per primera vegada la proposta d’una Llei d’Igualtat Lingüística l’any 2015, i des d’aleshores, el document ha sumat un consens creixent entre les entitats que treballem per la llengua, associacions, sindicats i partits. Ara ACPV entén que ha arribat el moment de posar sobre la taula un text complet del que podria ser la Llei, com a punt de partida del que hauria de conduir, en la aquesta legislatura, a la seua tramitació i aprovació parlamentàries. La nostra entitat continuarà treballant per a fer-ho possible, des de la creació de consensos i l’actitud propositiva com a principis de treball.
L’acte de presentació del projecte de llei comptarà amb la presència dels dos coautors del llibre, Francesc i Alfons Esteve, i estarà conduït pel professor i escriptor, Francesc Gisbert.