Sencillo
Rápido
Donde estés

La Fúmiga

Teatre Calderón d'Alcoi | 27 Nov 2021 | 20:00

La Fúmiga han xafat fort amb el seu primer àlbum, Espremedors (Halley Supernova 2019), amb milions de reproduccions a les plataformes digitals, que els ha valgut el Premi Carles Santos IVC atorgat pel públic i el Premi Ovidi a “Millor àlbum de mestissatge” 2020. A més, amb l’EP Pròxima parada (Halley Supernova 2020), on la banda reafirmava el seu compromís amb la producció audiovisual en temps de restriccions per la música en directe, ha obtingut el Premi Tresdeu a “Millor llançament musical del 2020”.

La Fúmiga es va presentar en societat amb el seu particular hipe Mediterrània al 2018, un tema perfecte per a descriure l’essència de la banda, bona música, alegria i lletres combatives.
I és que La Fúmiga està arrasant amb la seua proposta festiva i engrescadora on interpel·la als i les joves amb els seus ritmes i lletres que s’acaben convertint en himnes. La Fúmiga a hores d’ara és una de les bandes amb més èxit del panorama musical, reprodueix a l’escena valenciana el fenomen ja conegut a altres indrets de portar les fanfàrries del carrer a l’escenari. Acaben de llançar un nou tema amb Samantha Gilabert “Ja no fa mal” (2021 Atòmic Studio) que els ha portat als primers llocs de les llistes de venda digital, als tops d’escoltes en plataformes i en ràdios i a passar dels 350.000 visionats en Youtube.

La Fúmiga, fan un espectacle enèrgic i engrescador, on la secció de vents és poderosa i determina la seua particular fusió d’estils que els ha portat a ser fixes a festivals i concerts del circuit musical. Els concerts de La Fumiga són una barreja entre festa balcànica i la sensació d’estar celebrant alguna cosa que no saps ben bé que és. Això és La Fúmiga.

Como llegar con transporte público Línea 1: Sant Vicent – Zona Nord Linea 2: Sant Vicent – centre – Batoi – Eixample Línea 4: Zona Nord – centre – l’Alameda Línea 5: Plaça d’Espanya – Cementiri