Sencillo
Rápido
Donde estés

Exposició: Sentir Alcoi. Escola Mpal. de Belles Arts

Teatre Calderón d'AlcoiTeatre Principal AlcoiIvam Cada AlcoiIvam Cada Alcoi - PatiCentro Cultural Mario SilvestreConservatori Professional de Música Juan CantóCarrer Els Clots-La llibertatClub Social de BarxellParc del ViaductePlaça Ferrándiz i Carbonelldesde 16 Jun 2022 19:00 hasta 01 jul 2022 20:00
CARTELL Exposicio EMBA 2022

L’exposició de fi de curs de la Secció Infantil de l’Escola de Belles Arts amb 87 alumnes de 5 a 13 anys, s’inaugura el dijous 16 de juny a les 19:00 h en la primera planta del Centre Cultural Mario Silvestre.

L’exposició es podrà veure del 16 de juny al 3 de juliol de 2022.

En aquest acte es projectarà un vídeo i s’entregaran els diplomes als xiquets i xiquetes que finalitzen la seua formació en Belles Arts i passen a la Secció d’Adults de Dibuix i Pintura.

Tots els grups de la Secció Infantil han desenvolupat un projecte integrador sobre la ciutat d’Alcoi. Aquesta mostra col·lectiva es diu «SENTIR ALCOI» i comprèn 81 obres que intenten reflexar des de l’enfocament de l’Abstracció Sensorial i des de l’Art Figuratiu i la Fotografia, la idiosincràsia d’Alcoi, el seu entorn natural, l’arquitectura urbana, les festes i tradicions, és a dir tot allò que ens identifica com a poble. L’espectador podrà sentir Alcoi des de tots els seus sentits amb elements sonors, visuals i aromàtics. Aquest projecte s’ha realitzat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana, l’Associació de Sant Jordi i la Regidoria de Turisme que ens han cedit fotografies seleccionades i premiades dels seus arxius i certàmens fotogràfics. Aquestes imatges han servit per a la interpretació pictòrica de les obres dels nostres xiquets i xiquetes que han sabut reflexar la nostra identitat des del punt de vista de la infància, una mirada cap al futur sense oblidar el nostre passat.