Sencillo
Rápido
Donde estés

DUNA + Urbàlia Rurana (Circuit Sonora)

Teatre Calderón d'Alcoi | 08 Ene 2022 | 20:00

DUNA

Eduard Navarro, un dels músics més importants de les músiques tradicionals a València, després d’una llarga trajectòria implicat en projectes col·lectius lidera ara la seua pròpia formació, Ensemble Duna, que ofereix un repertori de peces tradicionals de l’entorn mediterrani i va ser finalista als Premis Carles Santos 2020. Cançons valencianes, de Bòsnia, Bulgària, Creta, Macedònia, o Turquia comparteixen repertori amb els trobadors occitans, les danses medievals italianes i cantigues de Santa Maria, totes en les seves llengües originals a més de peces instrumentals.

Urbàlia Rurana

Més de tres dècades porten Urbàlia Rurana conreant el seu estil particular de música popular valenciana i mediterrània, fidel a la seua idea fundacional d’acostar la nostra música a les influències d’altres països de la ribera del mar Mediterrani, un món i una mar que per a ells és un espai d’evocació i d’inspiració constant. «Urbàlia Rurana. 30 anys de camí» és el seu concert antològic, on ens presenten noves aproximacions al seu repertori de tots els temps, però també avançaran altres idees i propostes que parlen dels seus nous projectes.

Como llegar con transporte público Línea 1: Sant Vicent – Zona Nord Linea 2: Sant Vicent – centre – Batoi – Eixample Línea 4: Zona Nord – centre – l’Alameda Línea 5: Plaça d’Espanya – Cementiri