Sencillo
Rápido
Donde estés

Teatre: ANNA I LA MÀQUINA DEL TEMPS

Teatre Calderón d'Alcoi | 03 Abr 2020 | 19:00
Debido a la situación que estamos viviendo y al estado de Alarma decretado, este evento ha sido pospuesto.
Es posible que pueda recuperarse más adelante. El Departamento de Cultura junto con las entidades organizadoras, están trabajando para rehacer la programación, y poder anunciar de nuevo la realización de este evento. De momento, se ha considerado que la mejor opción es realizar la devolución del importe de las entradas.
Todos los compradores, recibirán un mail sobre la confirmación de la devolución.

La Regidoria de Cultura s’afegeix a les iniciatives que estan portant directament al públic, a través de les xarxes, espectacles teatrals, de circ o de dansa, concerts i altres treballs dels creadors culturals.

Com és sabut, aquesta setmana estava prevista la celebració de la IV MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR, amb un bon grapat de centres escolars alcoians, que han preparat durant els mesos anteriors funcions de teatre posant molta il·lusió i esforç, tal com hem vist els anys anteriors amb gran èxit d’organització i resposta per part dels centres, el professorat, els alumnes i les famílies.

La cloenda de la IV MOSTRA ESCOLAR s’havia previst per al divendres 3 d’abril, amb l’acte formal de recollida de diplomes i, com cada any, amb un espectacle professional familiar, programat per l’Àrea de Cultura d’entre aquells de més qualitat que estan de gira en el moment. Enguany l’oferta era ANNA I LA MÀQUINA DEL TEMPS, una co-producció de Teatre Escalante-Diputació de València amb Dacsa Produccions, que s’havia estrenat al Palau de les Arts de València en 2019 i tenia l’interès afegit d’un muntatge de video-mapping molt potent per a una versió familiar del clàssic “La màquina del temps” de H.G.Wells.

Com que l’espectacle tancava gira a Alcoi, no serà possible programar-lo més endavant. Per això, s’ha acordat amb la productora oferir-lo en obert, a través de la xarxa vimeo, entre l’1 i el 3 d’abril.

Estem segurs que  a través de les pantalles, serà també una bona experiència per als protagonistes més joves del teatre alcoià, acompanyats de les seues famílies, mentre esperem amb impaciència tornar a les escoles i instituts, als teatres i, per suposat, una nova MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR que serà, si cap, més important que mai per a totes i tots.

Publicarem l’enllaç a aquesta mateixa pàgina i a les xarxes socials @alcoicultura @teatrecalderonalcoi

 

Público: + 6 años
Idioma: Valenciano

Anna es una adolescente con pocos amigos, volcada en atenciones con su padre, un inventor despistado que acaba de dar con el invento de su vida: la máquina del tiempo.

Debido a un error involuntario, Anna se convertirá en la viajera en el tiempo de un camino que sólo tiene marcha hacia delante. Nuestra máquina sólo viaja hacia al futuro y su única esperanza es encontrar la manera de volver a casa en una sociedad donde la tecnología y los avances le permitan reconfigurar la máquina.

Una historia de aventuras en la que el uso de proyecciones hará casi real nuestro viaje en el tiempo. La aventura que cualquier niño o niña querría vivir.

Como llegar con transporte público Línea 1: Sant Vicent – Zona Nord Linea 2: Sant Vicent – centre – Batoi – Eixample Línea 4: Zona Nord – centre – l’Alameda Línea 5: Plaça d’Espanya – Cementiri