Sencillo
Rápido
Donde estés

Gala Premis 9 d’Octubre i Concert Unió Musical d’Alcoi

Teatre Calderón Alcoy | 09 Oct 2019 | 12:00

INVITACIONS DISPONIBLES A LA TAQUILLA DEL TEATRE CALDERÓN

 

PROGRAMA CONCERT 9 D´OCTUBRE
1ª part
– La fiesta del Santón (marxa àrab, 1911) ……………………………………….…….. Camilo Pérez Laporta
– Rituals i danses d´Algemesí (1986) ……………………………………………… Amando Blanquer Ponsoda
I Obertura
II Canzona
III La muixaranga (Tema i variacions)
IV Final
(2ª part, si es fa una entrega de premis)
– Andante y Polonesa (1885)…………………………………………………………… Juan Cantó Francés
– Heroicum (2006) ………………………………………..………………………………… Rafael Mullor Grau
La Unió Musical d´Alcoi ha preparat un programa monogràfic de compositors alcoians per a conmemorar la festivitat del 9 d´octubre. Al concert es preten mostrar la versatilitat de música per a banda amb la diversitat d´estils que un bressol de grans compositors com és Alcoi pot oferir. Escoltarem la música més nostra, la música festera, amb La fiesta del Santón, una marxa àrab d´una gran riquesa melòdica. Continuarem amb la música simfònica del mestre Blanquer, qui agafa les melodies més sentides del nostre patrimoni com és la Muixeranga entre altres, i les eleva a obra d´art mitjançant les seues elaboracions i transformacions.
A la segona part gaudirem d´Andante i Polonesa, una elegant composició que potència al màxim les capacitats expressives de la banda. I finalitzarem amb Heroicum, una peça de gran dificultat en la que el mestre Mullor utilitza les tècniques de composició més novedoses de l´època per mostrar la gran paleta de colors que oferix la banda de música i construir una obra que ja forma part del gran repertori.

Como llegar con transporte público Línea 1: Sant Vicent – Zona Nord Linea 2: Sant Vicent – centre – Batoi – Eixample Línea 4: Zona Nord – centre – l’Alameda Línea 5: Plaça d’Espanya – Cementiri