Sencillo
Rápido
Donde estés

Asociación Cultural Samarita

La Festa, com a exponent de la societat alcoiana, aglutina a un sense fi de gent diferent en cada Filà com a punt de trobada i d’oci.

Nascut de la unió de dos grups de la Filá Cordó, la Penya l’Ostra i la Esquadra del Mig 2012 “Eterna”, un grup de festers prenen el nom Samarita, posant com a guia del seu dia a dia a aquest cordonero tan entranyable, referent de la nostra festa i de la nostra Ciutat. Prompte la il·lusió i les ganes de Festa van propiciar la participació, per part dels seus integrants i de les seues famílies, en un gran nombre d’activitats, no solament festives i d’oci, sinó també culturals.

La fusió de festa i amistat ha creat un nombrós grup amb la modesta il·lusió de poder aportar una mica més que una mera participació en els actes festers, d’ací la seua motivació a innovar i contribuir amb noves iniciatives, esperant que siguen del grat del poble alcoià.

Els Samaritas

EVENTOS
Poesía en el Modernisme desde 22-Sep-2018 hasta 23-Sep-2018
Poesía en el Modernisme. ​L’Asociación Cultural Samarita organitza en la seua seu, que ha decorat a l’estil modernista uns cafés de lectuara poètica per a la Fira Modernista d’Alcoi. -​Lloc:​ C/Sant Mateu, 66 -​Horari: Dissabte de 11:00h a 13:00h i de 17:00h a 19:00h Diumenge de 11:00h a 13:00h
Recreación Sepelio | 23-Sep-2018 | 10:00
Recreación de un sepelio de principios de S.XX. ​El Asociación Cultural Samarita pondrá en escena la recreación de un sepelio de un personaje real que ocurrió en nuestra ciudad a la época modernista. -Lugar:​ Placeta del Fossar -Hora:​ 10:00